VERHUIZING per 1-12-2017

 De Lelystadse vestiging van Technisch Buro Nijkamp BV

 

 is verhuisd van de Edelhertweg 15 Lelystad

 

 

naar de Runderweg 6 Lelystad.

 

Technisch Buro Nijkamp BV is met haar nevenvestiging Lelystad sinds vele jaren gevestigd binnen het gebouwencomplex van de Animal Sciences Group van Wageningen University & Research en heeft al die jaren de rol van interne Technische Dienst vervuld binnen en buiten dit gebouwencomplex.

Door het officieel in gebruik nemen van de nieuwbouw Uni-locatie aan de Houtribweg, staat het gebouwencomplex aan de Edelhertweg voor het grootste deel leeg. Het voornemen van Wageningen UR is om, wanneer de laatste gebruikers het complex hebben verlaten, de vestiging Edelhertweg 15 te Lelystad definitief te sluiten.

Door de nauwe contacten en afspraken tussen Technisch Buro Nijkamp BV en Wageningen UR hebben we vervangende ruimte voor onze Lelystadse vestiging gevonden binnen het Bio Science Center van Wageningen UR aan de Runderweg 6 te Lelystad. We zijn dan ook blij dat we met ingang van 1 december 2017 officieel van start kunnen gaan vanuit onze nieuwe locatie en als vanouds onze technische dienstverlening en ondersteuning kunnen doorzetten.

 

Onze contactgegevens worden:

Technisch Buro Nijkamp B.V. vestiging Lelystad

Runderweg 6

8219 PK Lelystad

Tel: 0320-412531

        lelystad@technischburonijkamp.nl / info@technischburonijkamp.nl

    www.technischburonijkamp.nl